Verse Viswinkel Zandvoort Haarlem - Berg

Gebakken vis

Berg Vis een ruim assortiment aan gebakken vismenu’s. Deze menu’s kunt u compleet maken d.m.v. diversen overheerlijke salades of RAS patat.
De gebakken vis wordt geserveerd met knoflook-, cocktail-, zoete kerry- en/of ravigottensaus. De keuze is aan u. Gebakken vis mee naar huis nemen is geen enkel probleem. Wij zullen dit zorgvuldig voor u inpakken.

U heeft keuze uit:

kibbeling-gesneden-vis-in-beslag-gefrituurdKibbeling

Kibbeling is een snack die bestaat uit stukken gesneden vis die in een beslag worden gedompeld en daarna gefrituurd. Kibbeling kan gegeten worden als snack, tussendoortje of als gerecht bij de hoofdmaaltijd. Het is onze specialiteit, geserveerd met 4 sausjes, garneringen en patat of salade naar keuze.

 

kabeljauw-losse-structuur-delicaat-aromaKabeljauw

Het vlees van de kabeljauw heeft een losse structuur en de smaak wordt hoog gewaardeerd. De vis wordt voor consumptie gefileerd. De kabeljauw heeft een intens wit en stevig vlees met een delicaat aroma.
Kabeljauwfilet, geserveerd met 4 sausjes, garneringen en patat of salade naar keuze.

 

gebakken-mosselen-met-meegebakken-uiGebakken mosselen

Gebakken mosselen (met meegebakken ui), zijn als 'zeevrucht' een bekend ingrediënt bij vele gerechten. Maar los smaken ze ook heerlijk. Onze bereiding, mosselen met een heerlijk uitje meegebakken, geserveerd met 4 sausjes, garneringen en patat of salade naar keuze.

 

zeebanket-gevarieerde-vismaaltijdZeebanket

Zeebanket is een gevarieerde vismaaltijd met eetbare zeedieren zoals vis, schelpdieren, schaaldieren en weekdieren. Het wordt beschouwd als een verrukkelijk  en feestelijk voedsel, en is te verkrijgen bij Berg Vis.
Onze Mixed fish, geserveerd met 4 sausjes, garneringen en patat of salade naar keuze.

 

 

Maar ook heel lekker zijn onze:

Gebakken lekkerbek, surumi garnalen, surumi krabvlees, scampi’s, visfriet, visnuggets, calamaris, sardientjes, visburgers, torpedo garnalen en nog veel meer.

Wenst u meer informatie bel of mail ons vandaag nog! info@bergvis.nl / Tel: 06-23 26 26 26

 

 

© Berg Vis Zandvoort 2013

Website laten maken Zandvoort