Verse Viswinkel Zandvoort Haarlem - Berg

Dagverse vis

Ons verkooppunt in Haarlem is geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag waar wij een zeer ruim aanbod  “natte” verse vis hebben.  Deze komt dagelijks rechtstreeks vanaf de visafslag in IJmuiden. Ons assortiment bestaat o.a. uit zalmfilet, kabeljauwfilet, schol, schar, sliptong, garnalen spies, forel etc. Sommige van de genoemde producten zijn  seizoensafhankelijk  Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

U heeft keuze uit:

kibbeling-gesneden-vis-in-beslag-gefrituurdKibbeling

Kibbeling is een snack die bestaat uit stukken gesneden vis die in een beslag worden gedompeld en daarna gefrituurd.
Kibbeling kan gegeten worden als snack, tussendoortje of als gerecht bij de hoofdmaaltijd

 

kabeljauw-losse-structuur-delicaat-aromaKabeljauw

Het vlees van de kabeljauw heeft een losse structuur en de smaak wordt hoog gewaardeerd. De vis wordt voor consumptie gefileerd. De kabeljauw heeft een intens wit en stevig vlees met een delicaat aroma.


 

gebakken-mosselen-met-meegebakken-uiGebakken mosselen

Gebakken mosselen (met meegebakken ui), zijn als 'zeevrucht' een bekend ingrediënt bij vele gerechten. Maar los smaken ze ook heerlijk. Onze bereiding, gekookte mosselen worden samen met het uitje in wat gebruinde boter heel even gebakken.

 

zeebanket-gevarieerde-vismaaltijdZeebanket

Zeebanket is een gevarieerde vismaaltijd met eetbare zeedieren zoals vis, schelpdieren, schaaldieren en weekdieren. Het wordt beschouwd als een verrukkelijk  en feestelijk voedsel, en is te verkrijgen bij Berg Vis.


 

Maar ook heel lekker zijn onze:

Gebakken lekkerbek, surumi garnalen, surumi krabvlees, scampi’s, visfriet, visnuggets, calamaris, sardientjes, visburgers, torpedo garnalen en nog veel meer.

Wenst u meer informatie bel of mail ons vandaag nog! info@bergvis.nl / Tel: 06-23 26 26 26

© Berg Vis Zandvoort 2013

Website laten maken Zandvoort